Sinds 2008 voert Verheij de meest complexe en uiteenlopende saneringsprojecten uit: Op kleine schaal tijdens het uitvoeren van rioleringswerk of grootschalig (ruim 20.000 ton) voor het aanbrengen van een nutsstrook. Deze nutsstrook is aangelegd met behulp van zuigwagens in verband met de vele aanwezige kabels en leidingen.

Er is jarenlange ervaring opgebouwd en sinds 2016 wordt hier nog meer aandacht aan besteed middels Verheij Milieu. Verheij Milieu verzorgt het gehele traject voor u:

De volledige voorbereiding, het kundig afgraven en afvoeren van vervuilde grond tot aan het aanleveren van een opleverdossier. Bij Verheij Milieu vinden wij onze slogan 'Meedenken en Uitvoeren' nog belangrijker.

Zo zijn wij er op gefocust om tijdig te controleren of alle benodigde formulieren en vergunningen aanwezig zijn, zodat er geen onnodige vertraging wordt opgelopen.

Meedenken en uitvoeren
De projecten van Verheij worden steeds groter en steeds complexer. Hieruit voortkomend hanteren wij onze slogan 'Meedenken en Uitvoeren'. Onze aandacht ligt zeker niet alleen op de uitvoering van een project. We gebruiken onze kennis, kunde en jarenlange ervaring om onze opdrachtgevers te ondersteunen. Geregeld komt dit voor zelfs nog vóór gunning van de opdracht. Onze opdrachtgevers kennen Verheij dan ook op deze manier en weten ons te vinden bij bijzondere en complexe projecten. Juist deze klussen worden bestempeld als échte Verheij-projecten.

Vanaf de Engineering tot aan ons uitgebreide Opleverdossier is uw project in goede handen bij Verheij. 

Aanvullende wensen? Probleemstukken waar u zelf niet uitkomt? Verheij denkt met u mee, ook al vóór aanvang van de werkzaamheden.

Verheij Infra B.V.

Als aannemer in de Grond-, Weg- en Waterbouw bestaat de ‘core-business’ van Verheij Infra uit straat-, grond- en rioleringswerk, maar ook uit civiel- en cultuurtechnisch werk. De opdrachten zijn uiteenlopend van kleine straatwerkklusjes of groenonderhoud tot aan grote complexe miljoenen projecten.

Jaarlijks voert Verheij diverse straatwerk-, asfalt- en rioleringsklussen uit. Geavanceerde rioleringstelsels, complexe persleidingen in industriële gebieden of een 1600mm collecteursriool in het Museumpark in Rotterdam. Regelmatig vallen dit soort werkzaamheden samen met volledige wijkreconstructies bij één van onze gemeentelijke opdrachtgevers.